Csete László – Láng István: Az agrárstratégia minőségi dimenziói · Molnárné Stadler Katalin – Sembery Péter: Minőségbiztosítás a mezőgazdaságban · Lehota József – Lakner Zoltán – Tomcsányi Pál: Fogyasztás, marketing
és minőség az agrárgazdaságban
· Harnos Zsolt: Az informatika szerepe a minőségbiztosításban · Szendrő Péter:
A minőségi agrárfejlődés humán infrastruktúrája · Bedő Zoltán – Jolánkai Márton – Ruzsányi László: A szántóföldi növénytermelés minőségi orientációja · Soltész Miklós – Nyéki József – Szabó Zoltán: A gyümölcságazat minőségi fejlesztésének stratégiai céljai · Urbán András: A szőlőtermesztési és borászati ágazat minőségi fejlesztési stratégiája · Kristóf Lászlóné: A zöldségágazat minőségi fejlesztésének stratégiája · Jámborné Benczúr Erzsébet – Szántó Matild – Retkes József: A dísznövényágazat minőségi fejlesztésének stratégiája · Bernáth Jenő – Zámboriné Németh Éva:
A gyógy- és illóolajos növényágazat minőségi dimenziói, fejlesztésének stratégiája · Solymos Rezső: Az erdőgazdaság és -hasznosítás minőségi nyomvonalai · Kovács József: A sertéstenyésztés és hústermelés minőségi irányváltása · Szalay István: A baromfiágazat fejlődésének minőségi ugrópontjai · Szabó Ferenc – Márton István: A marhahús-termelés minőségi fejlesztése · Kukovics Sándor – Jávor András – Nábrádi András: Juhászat a minőségi átalakulás útján · Fehér István – Bánáti Diána: Minőségpolitika az élelmiszeriparban és az EU-csatlakozás · Keleti Emil – Rácz Endre: Élelmiszer-minőség és minőségpolitika · Biacs Péter – Váradi Mária: Minőség-ellenőrzés és minőségbiztosítás az élelmiszeripari ágazatokban · Biró György: Az élelmiszerek minőségének összefüggése a táplálkozás minőségének jellemzőivel · Uzonyi Györgyné: Az élelmiszer-fogyasztók védelme az Európai Unióban · Az agrárium helyzete és jövője. A minőség dimenziói a magyarországi agrárgazdaságban c. kutatási program tanulmányai · Az agrárium helyzete és jövője A minőség dimenziói a magyarországi agrárgazdaságban „AGRO-QUALITÁS 21” c. programtudományos tanácskozásai