Regisztráció új pályázat feltöltéséhez |
Bejelentkezés: Felhasználói azonosító Jelszó
Az MTA Határon Túli Magyar Tudományosságért Ösztöndíj Program

(MTA HTMTÖ) Kuratóriumának
2009. évi pályázatai

Az MTA Határon Túli Magyar Tudományos Ösztöndíj Kuratóriuma 2009-ben a következő három kategóriában hirdet pályázatot

A kategória:     MTA kutatási pályázata nem magyar állampolgárságú doktoranduszoknak (Pályázat leírása)
B kategória:     MTA egyéni kutatási pályázata külső köztestületi tagoknak (Pályázat leírása)
C kategória:     MTA csoportos / intézményi kutatási pályázata a határon túli magyar kutatási programokra (Pályázat leírása)

A pályázatok beérkezésének határideje 2009. május 18.
A pályázatok elbírálásának határideje: 2009. június 10.
Kutatási szerződések megkötése: 2009. június 30.


Felhívjuk kedves pályázóink figyelmét, hogy a szakmai beszámoló és - intézmények esetében - a pénzügyi elszámolás postára adásának határideje:
2010. február 28.

A kész pályamunkák elektronikus változatát elektronikus feltöltés útján kérjük eljuttatni a Titkárságra. Az elektronikus feltöltést a következő útmutató alapján tudják megtenni 2010. február 1-től. Az útmutatót megtekintheti itt.A pályamunka (tanulmány, könyv, kézirat, kutatási beszámoló stb.) végleges formáját, paramétereit és a szöveges kutatási beszámoló leadásának határidejét az egyes szerződések rögzítik; a pályamunkák és a beszámolók postára adásának legkésőbbi időpontja 2010. február 28.

ó, vagy csoportok 2008-ban is részesült akadémiai kutatási támogatásban, a 2009. évi kiutalás csak a 2008-ban kiírt pályázat beszámolójának elfogadása után indulhat. Ha erre 2009. december 31-ig nem kerül sor a 2009. évi kutatási szerződés érvényét veszti.      MTA Társadalomkutató Központ - MTA Etnikai-nemzeti Kisebbségkutató Intézet - © 2009 VZsSub WEBPROGRAMOZÁS